Bilförmedling

Köp eller sälj begagnat hos oss

Välkommen till en modern och serviceinriktad bilförmedling. Vi arbetar i Borås med omnejd och gör alltid allt vi kan för att våra kunder ska bli nöjda – vi hjälper dig att hitta rätt bil eller att sälja din nuvarande till ett så bra pris som möjligt.

Vi har lång erfarenhet av bilbranschen och är en genuin, kundorienterad bilförmedling som bemöter alla kunder på ett vänligt sätt. Vi har genom åren på detta sätt skaffat oss många återkommande kunder som litar på vårt omdöme när det handlar om begagnade bilar.

närbild blå bil hos bilhandlare Borås

Fullödig service från erfarna experter

Vi gör alltid det där lilla extra för våra kunder och anstränger oss lite mer. Hos oss får du trygghet, stor samlad kunskap och ett brinnande intresse för bilar av alla slag. Med dessa egenskaper kan vi ge dig en fullödig service när du vill köpa, sälja eller byta en begagnad bil.

De bilar som vi handlar med är av hög kvalitet, toppskick och med full servicehistorik. De bilar som vi har på lager är alltid efterfrågade bland kunderna. Vill du sälja din bil så finns alla möjligheter att göra en lukrativ affär – om din bil är i gott skick vill säga. Vi säljer och köper svenskregistrerade bilar i bra skick – inte äldre än 2010 års modell och inte mer än 13 000 mil på mätaren. Våra kunder ska kunna lita på att det är förstklassiga bilar som förmedlas hos oss.

Din bilförmedling i Borås