Sälja bil

En enkel och lönsam bilaffär

Sälja din bil till oss så gör vi din bilaffär enklare och smidigare. Att sälja en bil privat kan ofta vara krångligt och ta mycket tid. Tar du hjälp av så tar vi hand om hela säljprocessen från första mötet till att pengarna för försäljningen har trillat in på ditt konto.

Vi köper svenska bilar från 2010 och senare med max 13 000 mil på mätaren. Vi löser leasing och ordnar med krediter redan första dagen. Vi byter självklart även in äldre bilar mot andra bilar.

ren bil invändigt hos bilhandlare Borås

Fullservice inom bilförsäljning

Om du anlitar oss för att sälja din bil så slipper du mycket att det arbete som behövs vid en privat försäljning. Du behöver inte ta bilder på bilen och sätta in annonser och du behöver inte vara insatt i minsta detalj när du ska informera säljaren och du behöver inte ha kontakter med olika mer eller mindre seriösa spekulanter.

Att anlita oss är ett betydligt enklare alternativ. Sälj bilen till oss så slipper du allt extraarbete och problemen är ur världen. Vi tar hand om hela säljprocessen tills du har pengarna på kontot och kan gå vidare med livet.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att köpa din bil. Vi tar oss en titt på din bil, värderar den och sätter ett bra pris. En enkel och lönsam bilaffär!

Hos oss kan du sälja din bil på ett tryggt sätt