Vi köper din bil

Vi köper din bil

Dags att byta bil men du vill helst inte köpa nytt? Vill du sälja din bil men slippa allt krångel det innebär att göra det privat?

Vi köper din bil! Kontakta oss redan idag. Vi erbjuder kostnadsfri värdering och betalning på plats i Borås.

Seriösa bilhandlare med servicekänsla

Vi är en seriös bilhandlare med lång och erfarenhet av att sälja och köpa begagnade bilar. Hos oss kan du lita på att du får en seriös värdering och ett bra pris för din bil.

Det är inte ovanligt att det känns otryggt att sälja en bil privat. Det finns gott om oseriösa aktörer när det handlar om begagnade bilar, och om man inte har rätt kunskaper så är det lätt att man känner sig pressad och säljer bilen för billigt.

Vi ger dig ett marknadsmässigt pris

Vi kommer att ge dig ett marknadsmässigt pris och hjälpa dig att sälja bilen vidare. Vi handlar med begagnade bilar av alla modeller, men inte äldre årsmodeller än 2010 och bilen får inte ha gått mer än 13 000 mil. Vi tar hand om ägarbytet och allt annat pappersarbete!

Hos oss kan du alltid känna dig trygg när du säljer din bil. Vårt mål är att alla parter är nöjda när affären är avslutat. När vi köper din bil kommer du i kontakt med kunniga och erfarna proffs som brinner för bilar.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering i Elfsborg!

Vi köper din bil i Borås